Det var för åttonde gången som journalistseniorerna i Östergötland höll årsmöte – denna gång i en närmast paradisisk omgivning mellan Göta kanal och Motala ström. 

På vandrarhemmet Glasbruket där man en gång tillverkade buteljer, märkta B från Borensberg, samlades denna glada skara till terminsavslutning.  

Styrelsen omvaldes och består av Maria Waxegård, ordf, Rosmarie Karlsson, sekr, Sören Boström, kassör, Annmarie Dahlgren, Börje Gavér och Erik Söderberg, suppleanter.  Revisorer är som tidigare Per Ek och Marianne Odelius samt valberedare Tommy Gardebring och Anna-Stina Bohlin. 

Totalt består klubben av 59 journalistseniorer . Dessa har samlats åtta gånger under läsåret till möten kring aktuella frågor – allt från forskarnyheter och kulturbråk till polisskandaler och fiskekollaps i östgötska vatten.