Visualisering – till vilken nytta?

Visualisering används allt mer för forskning, utbildning och underhållning. Vi besöker länets centrum för visualisering för att få en djupare kunskap om vad Visualiseringscenter C betyder för länet, landet och den internationella arenan.

När: Torsdag 27 februari 2020 klockan 11.00

Var: Visualiseringscenter C, Kungsgatan 54, Norrköping

Efter visning finns bord reserverat för den som vill äta lunch.

Attackerna på public service

I det aktuella politiska klimatet har det från en del håll blivit allt vanligare med kritik mot och ifrågasättande av public service. Varför händer detta nu och vad betyder det för journalistiken? Vår gäst i denna diskussion blir Jan Scherman, mångårig medarbetare inom SR, SVT och TV4.

När: Tisdag 14 april klockan 14.

Var: Lokal ännu inte klar.