Östergötlands journalistseniorer

Program våren 2019

Fotbollssnack med Jens Gustafsson

Några dagar innan det är dags för allsvensk premiär träffas vi på Östgötaporten. Topplaget IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson berättar för oss hur det är att leda arbetet för att få fram spelare som ska finnas i den absoluta toppen. Och inte minst: att få dem att fungera som ett lag. Efter fotbollssnacket blir det lunch (som vi bekostar själva). Som extra premium denna dag: Vi får se IFK Norrköping möta det norska topplaget Rosenborg i en träningsmatch bara några dagar före den allsvenska premiären på toppenplatser inne i restaurangen med fin utsikt över planen.

Var: Östgötaporten, Ektorpsgatan 1, Norrköping

När: Måndag 25 mars klockan 11

Anmälan senast 17 mars till tgardebring@gmail.com

15 april

Demokratisnack med talmannen

Vi träffar riksdagens numera rikskända talman Andreas Norlén för ett samtal om svensk demokrati. Vi utlovar inga talmanskakor, men det blir givetvis gemensam fikastund. Efter talmansträffen håller vi årsmöte.

När: Måndag 15 april klockan 11

Var: Hemgården (Bokrummet), Saltängsgatan 7, Norrköping.

Vi möter våren i danska Lousiana

En heldag för att umgås, roas och uppleva spännande konst. Vi reser från Norrköping 06.41 (Linköping 07.05) och är åter i Norrköping 22.21.

När: Onsdag 22 maj

Mer information kommer.


						
						

© 2019 Östergötlands journalistseniorer — Drivs med WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑