Östergötlands journalistseniorer

Program våren 2019

27 februari

Bakom filmduken på biografen Cnema

Vi besöker biografen Cnema i Norrköping för att få en inblick i hur det går till att visa film på bio med dagens teknik. Cnemas chef Johan Karlsson berättar också om hur Norrköping har blivit en filmstad av rang och om en biograf som också visar opera, teater och balett från de stora scenerna. Efter biosittningen förflyttar vi oss till grannhuset för lunch i Norrköpings visualiseringscenter.

Var: Biografen Cnema, Kungsgatan 56, Norrköping

När: Onsdag 27 februari klockan 11.00

Anmälan till t.gardebring@gmail.com senast 24 februari

 

25 mars

Fotbollssnack med Jens Gustafsson

Några dagar innan det är dags för allsvensk premiär träffas vi på Östgötaporten. Topplaget IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson berättar för oss hur det är att leda arbetet för att få fram spelare som ska finnas i den absoluta toppen. Och inte minst: att få dem att fungera som ett lag. Efter fotbollssnacket blir det lunch (som vi bekostar själva). Som extra premium denna dag: Vi får se IFK Norrköping möta det norska topplaget Rosenborg i en träningsmatch bara några dagar före den allsvenska premiären på toppenplatser inne i restaurangen med toppfin utsikt över planen.

Var Östgötaporten, Ektorpsgatan 1, Norrköping

När: Måndag 25 mars klockan 11

Anmälan senast 17 mars till tgardebring@gmail.com

 

15 april

Demokratisnack med talmannen

Vi träffar riksdagen numera rikskända talman Andreas Norlén för ett samtal om svensk demokrati. Vi utlovar inga talmanskakor, men det kanske blir gemensam lunch.

När: Måndag 15 april klockan 11

Var: Ännu inte klart, men det blir i Norrköping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


						
						

© 2019 Östergötlands journalistseniorer — Drivs med WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑